Leonie Verver | Vriendenboekje
20884
page,page-id-20884,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
vriendenboekbanner4.0
Bestel hier jouw

Vriendenboekje met naam!

Als je de juiste vragen stelt krijg je een veel leuker antwoord. In dit DO IT YOURSELF vriendenboekje staan naast verrassende vragen die vriendjes mogen beantwoorden ook leuke lijstjes die ze kunnen invullen en grappige tekeningen die afgemaakt mogen worden. Voor Oma’s en papa en mama is een eigen pagina!

vriendenboekimmagesmall2

Custom made vriendenboek

Bestel hier!

KOSTEN
Een boekje met naam kost 16,95, wil je twee boekjes bestellen met verschillende namen dan zijn de kosten 25,-

WAT KRIJG JE?
– Omslag met eigen naam.
– Intro pagina om zelf in te vullen
– 12 verschillende invulpagina’s voor vriendjes
– een pagina speciaal voor Oma
– een pagina speciaal voor Opa
– een pagina speciaal voor Papa
– een pagina speciaal voor Mama

SPECIFICATIES:
– Formaat 15 x 20 cm (liggend)
– Je kunt zelf het aantal pagina’s bepalen van je boekje. De mooiste pagina kun je dus best 6 keer terug laten komen in je boekje.

HOE WERKT HET?
Klik op onderstaande BESTEL button en vertel mij de naam voor op het boekje en lievelings kleur. Hierna ontvang je de preview en betaal gegevens. Na de betaling ontvang je de digitale bestanden. Sla deze bestanden op je computer op!

 

HOE KAN IK HET PRINTEN?
De bestanden zijn klare digitale pagina’s. Je kunt deze pagina’s eenvoudig gebruiken om via Hema of Albelli fotoboek service een boekje te maken.

Je kunt de pagina’s ook zelf uitprinten en als brief aan je vriendjes geven. Stop alle ingevulde brieven in leuke gekleurde enveloppen en bewaar ze in een oude schoenendoos of houten kistje van de Xenos.