Leonie Verver | Portret
21037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21037,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Portret!

Alles wat gevierd mag worden verdient een plekje aan de wand. Feestje? Geboorte? Een ode aan de mooie zomervakantie?
Kleurrijke kleine schatten die eenvoudig vreugde verspreiden.

Jouw eigen portret!

KOSTEN
De ontwerp kosten voor een portret zijn erg divers. Alle portretten zijn anders maar om je een idee te geven: Een portret tot 4 personen of huisdieren begint bij € 155,- (incl btw)  Wil je meer voorwerpen, omgeving, plantjes, speelgoed e.d. dan komt het portret op 175,- Ieder extra persoon in het portret +€30,- per persoon en extra Huisdieren zijn €15,- per dier.

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Nadat je mij al je wensen verteld hebt stuur ik je een offerte voor het portret. Na akkoord ga ik aan de slag. Ik maak aan de hand van foto’s en teksten de illustratie. Je ontvangt hierna een schets en de factuur. Na de betaling ga ik verder met de wijzigingen en loop ik alle schoonheidsfoutjes na.
Als we dan allemaal tevreden zijn met het eindresultaat ontvang je de bestanden en kun je deze zelf bij de Hema, IXXI of copyshop laten drukken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen dat ik zelf het bestand naar de drukkerij stuur.

Soms is het erg druk en staan er veel portretten in de wachtrij. Vandaar dat ik een ‘free printable’ heb gemaakt voor diegene die even moeten wachten op hun bestelling maar toch iets leuks willen geven op de grote dag!

ER IS MEER:
Naast de portretten is er nog veel meer mogelijk. Mijn doel is simpel…. Jou blij maken met een origineel ontwerp!
Kinder traktaties, geboortekaartjes, bruiloft uitnodigingen, kinderkamer posters, knipvellen voor feestjes, verhuiskaartjes en meer…
Mail mij: info @ leonieverver.nl