Leonie Verver | Over
19457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19457,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Over mij

Wie ben ik

Ik ben grafisch ontwerpster en illustrator en heb een flinke dosis marketing en communicatie ervaring binnen de retail. Naast mijn werk run ik een druk mannen huishouden bestaande uit Jan(mijn lief) en de kleintjes Pim en Cees. Ik ontwerp met liefde en aandacht. Het is heerlijk om iemand blij te maken met een mooi ontwerp. Verder ben ik gek op; familie feestjes, eten met vrienden en festivals bezoeken. Begin 2014 ging ik officieel van start als zelfstandig ondernemer. Super spannend maar o zo inspirerend.

Side Kick Jan
Mijn lief

Naast het runnen van zijn eigen bedrijf helpt Jan mij door het brengen van potjes thee en kopjes koffie tijdens de late werkuurtjes.

Leonie Verver
Designer

Creatieve geest en van-alles-kunner.

Side Kicks Pim en Cees
De boeven uit ons gezin

Naast het harde werken is ontspanning ook heel belangrijk. Deze twee ravotten moeten elke dag even uitgelaten worden. Win win!

Zo begon het

Als eigen baas heb ik de macht om mijn eigen pad uit te stippelen. Er is geen standaard als het gaat om het ondernemerschap van deze tijd. Ik voel me trots als ik kan zeggen ‘ik ben eigen baas’! Ik heb altijd erg gehouden van mijn werk maar er kwam een moment dat ik me er verstikt voelde. Ontwerpen binnen onhaalbare tijd produceren zonder een onderzoek of dit wel alles was wat eruit te halen viel. Vaak stond ik niet geheel achter het eindproduct, simpelweg omdat er geen tijd was voor de puntjes op de i. En dat is juist wat een ontwerp zijn kracht geeft. Ook wat mijzelf kracht geeft. Een groot commercieel bedrijf, ik draaide veel te veel uren, wilde betrokken worden bij projecten maar alles vond plaats achter gesloten deuren.

Ik heb me vaak afgevraagd hoe ik dat de komende 30 jaar nog zou volhouden. Het enige wat me overeind hield was de maandelijkse zekerheid. Of zoals Bertil Schaart het heel mooi verwoord: ongelukkige werknemers hangen aan het salarisinfuus.

Toch… bleef de stap om mijn vaste baan op te zeggen SCARY….! Maar ik heb het gedaan! En ó wat voelt het goed! Ik ben eigen baas and i love it! Er staat een volle pot optimisme op tafel en een verse bak koffie. Gaan met die banaan, tijd om mooie dingen te maken!